Coachande samtal inför generationsskifte

Vi arbetar inte bara med företag och organisationer utan även med familjer som behöver samtalsstöd vid generationsskiften. Generationsskiften är ofta en omfattande process med flera olika beröringspunkter. Det gäller att bestämma hur generationers livsverk skall förvaltas och drivas framöver, vilka familjemedlemmar som skall vara involverade, hur andra skall bli kompenserade och den äldre generationen måste planera för sina nya liv; då kan ett utomstående samtalsstöd göra stor skillnad.

Målet för de coachande samtalen är att göra alla delaktiga i de beslut som fattas och att samtalen skall bidra till att fördjupa relationerna i familjen samtidigt som företagets intressen tas tillvara.

Vi har under flera år arbetat med anpassade upplägg för varje kund, allt ifrån en dag till flera träffar över tid. I den här tjänsten samarbetar vi även med Jenny Helin, Uppsala universitet!

Se även rapport från generationsskiftesprojektet på södra Gotland, som genomfördes under 2012-2014.

Se PDF - Generationskiftet folder

Kontakta oss

Hör av er till oss för att diskutera ert företags behov, här bredvid kan ni skicka oss ett meddelande.

Det går naturligtvis också jättebra att ringa oss direkt om ni vill ta det per telefon. Vi ser fram emot att höra från er!

Kebbe & Sandström AB

Mellangatan 40
621 56 Visby   

Kontakta oss

Telefon: 0709948961 Sven ,  0704868601 Lisen
E-post: info@kebbe.se

Följ oss