Storgrupp – hela systemet i rummet

Genom att samla hela organisationen under samma tak skapas ett starkt engagemang och ett kreativt klimat där människor får möjlighet till en ny helhetssyn på organisationen. Detta är speciellt lämpligt när ni står inför stora förändringar och måste hitta nya arbets- och förhållningssätt.

Vi har lång erfarenhet av att leda stora grupper och börjar alltid med att låta människor dela goda erfarenheter. Även i det som verkar hopplöst och problemfyllt finns alltid nåt som fungerar och som man kan utgår från. Det gäller att plocka fram det och lära av det. Problem ska inte förnekas men istället för att utgå från dem så låter vi gruppen vända på dem och uttrycka vad de vill.

Appreciative Inquiry och Open Space är två sätt att hantera en stor grupp och få alla engagerade och aktivt deltagande. Vi har stor erfarenhet av båda.
Metoderna passar också för att arbeta med samhällsprojekt där man vill samla grupper på en viss ort eller inom ett intresseområde. Arbetssättet gör det möjligt för en stor mängd människor att tillsammans komma fram till gemensamma visioner och beslut.

Så här funkar det

Vi går tillsammans igenom era förutsättningar och identifierar den mötesmodell som passar just er storgrupp bäst. Vi arbetar till exempel med Appreciative Inquiry och Open Space, som är olika metoder för att engagera samtliga deltagare. Vi skräddar syr också upplägg som kan vara helt unika för just er grupp.

Intresserad?

Kontakta oss på info@kebbe.se så berättar vi mer!

Kontakta oss

Hör av er till oss för att diskutera ert företags behov, här bredvid kan ni skicka oss ett meddelande.

Det går naturligtvis också jättebra att ringa oss direkt om ni vill ta det per telefon. Vi ser fram emot att höra från er!

Kebbe & Sandström AB

Mellangatan 40
621 56 Visby   

Kontakta oss

Telefon: 0709948961 Sven ,  0704868601 Lisen
E-post: info@kebbe.se

Följ oss